Vad passar väl bättre vid ett lantligt bröllop än hästar?! Här har vanliga leksaksfigurer sprayats med guldfärg!
Vad passar väl bättre vid ett lantligt bröllop än hästar?! Här har vanliga leksaksfigurer sprayats med guldfärg!

Dukningstips och inspiration

Vi tycker att era gäster är värda en riktigt vacker och rolig fest och det finns så mycket fint som kan förhöja er fest!  Här har vi samlat tips och idéer och vi hoppas att ni kan hitta någon favorit! 

Origami

origami, vika tranor, dukning, dukningstips, inspiration, dukningsinspiration

Vika papperstranor

Vi vet inte riktigt hur man bäst viker de här tranorna, men  vi är helt övertygade om att det finns fina beskrivningar på nätet med en enkel sökning. 
Tranorna på bilden kommer från en utomhusvigsel där tranorna fick vara bakgrund på vigselplatsen.  Men tranorna, och annan form av origami, kan ju användas på andra sätt också! Varför inte en trana vid varje gästs plats?!

Runda bord

Val av bord

Runda bord är fantastiskt härliga! Gemenskapen vid ett runt bord blir större eftersom alla gäster kan prata med varandra!
Runda bord är mer skrymmande men om ni har plats för runda bord - välj det!
 

Bordsplacering

dukningstips, bordsplancering, festdukning, juldukning, inspiration, dukningsinspiration, hyra porslin, vintage, vintageporslin

Träskiva till placeringen

Är ni väldigt händiga och har  mycket ved till hands kan ni säkert fixa såna här placerings"kort" själva. Annars finns det färdiga placeringsskivor i trä på t ex Panduro Hobby! 

Servering

vintage, silverbricka, silverbrickor, tips, inspiration, dukning, bröllop, fest, bröllopsdukning, festdukning

Silverbrickor

Gammaldags silverbrickor är utmärkta att servera tilltugg på! Ofta serveras det snittar tillsammans med champagne vid brudskålen efter vigseln. Varför inte göra det hela ännu lyxigare med silverbrickor! 

Blomdekor

bröllopsdekor, bröllopstips, bröllopsinspiration. blomdekor, bröllop, blommor, tips, inspiration, blomsterhusets bindericentral

Blandade blommor i blandade vaser

Blanda vaser och flaskor i olika storlekar och höjder. Köp vackra blommor hos din florist eller beställ genom oss. Många flaskor/vaser på rad blir otroligt vackert och effektfullt! 

Bild tagen hos Blomsterhusets bindericentral i Norrköping.